ALLA VET, MEN INGEN VILL ERKÄNNA

POLITISK SITUATION / Permalink / 1
Alla vet, men ingen vill erkänna. Sålänge fienden är på fri fot så behöver människor en syndabock att skyffla sin ilska över. Ja mina vänner jag pratar om muslimer, ett ord man knappt får yttra dessa dagar utan att bli stämplad som rasist. Jag vet som ni alla andra VET att muslimerna inte är problemet dessa dagar. Vi vet skillnaden mellan extremism och muslim, ändå fortsätter vi peka ut denna grupp människor. Jag personligen tror att många "behöver" en syndabock sålänge fienden fortfarande utgör ett hot. Många använder muslimerna som ett bollplank för sina missnöjen, eller så är man rentutav rasist.
 
Jag tycker det är egotrippat och elakt att peka ut ett helt folkslag för vad ett gäng hjärntvättade extremister hotar omvärlden med. Vad har alla dessa oskyldiga människor med deras dåd att göra? Dom blir ju själva slaktade som boskap av ISIS våldsamheter. Muslimer flyr för sina och sina barns liv. Ändå sitter många och fortsätter lägga skulden på alla muslimer. Vafan är det för fel på er?

Självmordsbombningar, våldtäkter, koranen i ena handen, Ak47 i andra, mördar barn, skär halsen av män och kvinnor.. ja säg något dessa extremister gör som koranen sätter sig emot? Tror vi i väst verkligen att det står i koranen att man ska ta sitt egna liv? Det är strängt förbjudet inom islam att ta sitt liv. Det är strängt förbjudet att våldta kvinnor och mörda barn, så varför fortsätter folk att kasta skit på ett folk som lever i harmoni med sin religion? 
 
Dom har själva blivit offer eftersom extremisterna valt att använda deras tro, deras religion som en dragsten i deras smutsiga avrättningar mot oskyldiga människor. Dom väljer att kriga i guds namn, kalla sig islamska staten av en anledning: splittra oss i två grupper. Varför ska det vara så svårt att förstå? Muslimerna är lika stora offer i dom här terror attentaten som vilken kristen som helst (eller icke troende).
 
Personer som ansluter sig till såna här grupper är oftast personer i utanförskap, personer som feltolkar eller inte ens läst koranen utan låter sig bli hjärntvättade av ISIS propaganda. En riktigt troende muslim som går i mosken för att be, som läst koranen, som följer Muhammed skulle aldrig överge sin familj för att våldta barn och skära halsen av män och kvinnor oavsett religion. Han skulle aldrig spränga sig själv innuti en moské (guds hus). En riktigt muslim vill själv förgöra denna terrorist grupp som sätter skräck bland så många människor. 
 
Det är rent av korkat och bara massa dumheter folk håller på med som lägger skulden på oskyldiga människor bara för dom råkar prata samma språk, ha samma hudfärg eller dela samma religion som dessa extremister. Alla vita kristna har väl inte varit aktiva med KKK ? Alla Tyskar tänkte och tyckte inte som Adolf Hitler, så varför skyller vi muslimerna för allt som ISIS gör? Det är bara skitsnack för att man vill ha en syndabock att lägga skulden på undertiden man försöker förgöra den "riktiga" fienden. Det sjuka är att alla vet, men ingen vill erkänna.
 
Människor asså .. allmänbildning vore på sin plats ibland!
#1 - - LindaSofia:

Älskar den här bloggen, du är så duktig på att formulera dig ♥

Till top